Trimiteți-vă ideea

Procedura de trimitere externă BLACK+DECKER®

Vă mulțumim pentru interesul acordat cu privire la procedura noastră de evaluare a sugestiilor transmise extern. Compania noastră evaluează cu plăcere idei în raport cu cerințele noastre specifice de afaceri, sub rezerva următoarelor condiții:

  • Ideea trebuie să fie nouă.
  • Ideea trebuie să fie protejată printr-un brevet sau să fie protejată provizoriu printr-o cerere de brevet.
  • Ideea trebuie să fie relevantă pentru afacerile noastre de bază.
  • Ideea trebuie să fie în cele din urmă viabilă din punct de vedere economic din perspectiva producției și a marketingului.
  • În opinia noastră, ideea trebuie să satisfacă nevoile clienților noștri.
  • Vă vom lua în considerare propunerea doar în mod deschis și în circumstanțe neconfidențiale.
  • Ideea trebuie trimisă prin sistemul nostru de trimitere online; nu mai acceptăm idei trimise prin intermediul unei adrese poștale.

După cum am menționat mai sus, vom lua în considerare doar ideile pentru care a fost aplicat un brevet. În opinia noastră, acesta este cel mai bun mod de a vă asigura că proprietatea dvs. intelectuală beneficiază de cea mai mare protecție posibilă. Dacă nu ați solicitat încă un brevet pentru ideea dvs., vă recomandăm să contactați Oficiul dvs. național de brevete sau Oficiul European de Brevete. Găsiți informații despre acestea pe site-ul Oficiului European de Brevete: https://www.epo.org/

Această procedură are scopul de a vă proteja drepturile, împiedicându-vă să faceți o „divulgare publică” a ideii dvs. înainte de a solicita protecție.

Decizia de a solicita un brevet vă revine în totalitate și ar trebui să fiți conștienți de faptul că nu există nicio garanție, exprimată sau implicită, că Stanley Black & Decker va avea vreun interes în prezentarea dvs.

Dacă alegeți să solicitați un brevet, vă așteptăm să reveniți pe acest site și să vă trimiteți ideea online după ce ați primit o chitanță de depunere de la Oficiul de brevete. Procesul nostru de trimitere online a ideilor vă permite să furnizați toate informațiile necesare pentru ca noi să efectuăm revizuirea inițială în mod neconfidențial. De asemenea, veți putea încărca informații electronice, cum ar fi videoclipuri, imagini sau documente, atât timp cât dimensiunea fiecărui fișier este mai mică de 3 MB.

Dacă ați depus deja o cerere de brevet și aveți o chitanță de depunere de la Oficiul de brevete, vă rugăm să faceți clic pe linkul de mai jos pentru a vă autentifica și a începe procesul de trimitere a ideii online.