Curățați cu abur în mai multe moduri

8 in 1 complete steam cleaning system.

Versatilitatea supremă în curățarea cu abur

Transformați treburile casnice în plăcere cu gama noastră steam-mop™. Mai ușoare și mai puternice, omoară 99,9% din germeni și bacterii folosind doar apă. Un aparat de curățat cu abur portabil încorporat vă oferă flexibilitate maximă, în timp ce noul SteaMitt™ vă oferă puterea aburului, revoluționând curățarea suprafețelor din casă. În plus, funcția Steam Burst vă oferă o explozie puternică de abur pentru a pătrunde prin cele mai persistente straturi de grăsime și murdărie în cel mai scurt timp.

8 in 1 complete steam cleaning system being used by a person to clean a cupboard door.

Curățați nu doar pardoseli

Cu tehnologia Autoselect®, puteți ajusta steam-mop™ la cantitatea adecvată de abur în funcție de suprafața pe care o curățați, făcând sigură și simplă curățarea oricărui tip de pardoseală sigilată dură, inclusiv dușumea, gresie, vinil și piatră. Obțineți o curățenie excepțională nu doar pentru pardoseli, trecând de la un steam-mop™ la un aparat de curățat cu abur portabil versatil cu debit variabil de abur. Curățați oglinzi, gresie, tapițerie și multe altele.

Handheld design feature of 8 in 1 complete steam cleaning system.
8 in 1 Complete Steam Cleaning System being used in hand.

Puterea aburului în palma dvs.

Uitați de lavete de vase neigienice și de substanțe chimice dure! Revoluționarul nostru SteaMitt™ vă oferă puterea aburului. De la suprafețe de bucătărie și plite până la uși de duș și scaune înalte, bucurați-vă de flexibilitate maximă cu un design ușor de purtat și eliminați murdăria cu ușurință, omorând 99,9% din microbi folosind doar apă de la robinet. SteaMitt™ este inclus ca atașament cu produse steam-mop™ selectate și ca un aparat de curățat cu abur portabil dedicat.

8 in 1 Complete Steam Cleaning System being used for cleaning floor.

Omoară 99,9% din germeni fără substanțe chimice

Gata cu substanțele chimice și produsele scumpe! Aparatele noastre de curățat cu abur elimină grăsimea și murdăria, omorând 99,9% din germeni și bacterii* folosind doar apă de la robinet. Și cu un timp de încălzire de doar 15 secunde, pur și simplu umpleți rezervorul și sunteți gata.

*Un steam-mop™ BLACK+DECKER™ va omorî 99,9% din germenii și bacteriile obișnuite din casă, cum ar fi Salmonella și E.Coli, cu condiția ca suprafața podelei să fie vizibil curată și steam mop se utilizează conform instrucțiunilor din manualul de utilizare.

Delta Foot pentru toate colțurile casei

Datorită piciorului în forma literei delta (Delta Foot), puteți curăța fiecare colț al casei cu noile noastre aparate de curățat cu abur. Treceți la Delta Foot rapid și ușor și păstrați totul arătând grozav. Folosiți aparatul de curățat cu abur Delta Foot** și îndepărtați murdăria chiar și din zonele greu accesibile.

** lavete pentru abur suplimentare sunt disponibile separat

Mai mult abur pentru o curățare mai bună

Noile noastre aparate de curățat cu abur au cu 40% mai mult abur decât modelele anterioare pentru a elimina grăsimea și murdăria cu ușurință. Iar atunci când aveți nevoie de o explozie suplimentară de putere, pur și simplu apăsați noua pedală Steam Burst și îndreptați un jet puternic de abur către murdăria și petele persistente.

8 in 1 Complete Steam Cleaning System being used by person to clean kitchen floor.

Greutate redusă și ușor de utilizat

Deplasați-vă cu ușurință în jurul mobilierului și în spații înguste, datorită direcției pivotante și capului ergonomic cu pivotare la 180°. Designul nostru simplificat este cu 20% mai ușor decât modelele anterioare, astfel încât veți face curățenie rapid și veți avea mai mult timp pentru lucrurile care vă fac plăcere.