SMARTECH Lithium Cordless Drill Driver in use by two persons collaborating on a project.
SCULELE AU DEVENIT MAI INTELIGENTE

Viața este mai lină când este mai inteligentă. Vedeți ce este posibil cu Smart Tech.

Eliminați bătăile de cap asociate sarcinilor casnice folosind produsele noastre Smart Tech. Concepute pentru a vă conecta cu o varietate extinsă de funcții inteligente, de la conectivitate Bluetooth® și USB până la senzori inteligenți, tehnologia inteligentă Smart Tech ușurează viața, astfel încât să aveți mai mult timp pentru lucrurile pe care le adorați.

Deschideți o lume plină de posibilități cu bateria Smart Tech

Bateria noastră inteligentă litiu-ion de 18 V face mai mult decât să alimenteze peste 30 de scule electrice și de grădinărit fără fir, de 18 V. Funcția Bluetooth® și aplicația Smart Tech dedicată vă vor conecta la o serie de funcții inteligente care vă ajută să vă realizați mai bine proiectele de bricolaj. În plus, cu un port de încărcare USB, puteți conecta dispozitivele mobile și le puteți alimenta din mers.

A person sitting on stairs outdoors charging battery of Black and decker nail gun.

Nu alimentați doar sculele

Încărcați din mers cu bateria Smart Tech de 18 V. Un port USB vă permite să conectați dispozitive mobile și tablete și să le încărcați oriunde. Excelentă pentru festivaluri, camping sau pentru a o păstra în mașină pentru orice eventualitate.

Mai puțin timp petrecut căutând, mai mult timp creând

Nu mai încercați să vă amintiți unde v-ați lăsat sculele sau să scotociți prin garaj. Cu conectivitatea Bluetooth®, vă puteți asocia smartphone-ul cu bateria Smart Tech și puteți utiliza aplicația dedicată Smart Tech pentru a o localiza.

Cunoașteți permanent nivelul de încărcare

Este simplu să vă asigurați că bateria este încărcată și gata de utilizare. Cu aplicația Smart Tech, puteți verifica starea de încărcare a bateriei de 18 V, astfel încât să fiți mereu gata pentru următorul proiect de weekend.

SMARTECH MAX Lithium Cordless Drill or Driver placed on countertop while person remotely operates it via mobile application in home environment.

Țineți-Vă sculele în siguranță

Nu vă faceți griji că sculele vor cădea în mâini greșite. Cu aplicația Smart Tech, puteți dezactiva bateria de 18 V atunci când nu o utilizați, direct de pe telefon. Așadar, nu vă veți face griji atunci când luați o pauză de ceai.

Vedeți ce este posibil

Cu aplicația Smart Tech, puteți răsfoi o lume de proiecte și surse de inspirație pentru a vă ajuta să vedeți ce este posibil în materie de bricolaj. Cu instrucțiuni pas cu pas și sfaturi utile, tot ce vă trebuie este un pic de imaginație pentru a crea ceva special.

Curățarea de zi cu zi a devenit mai ușoară

Aspiratoarele noastre fără fir cu senzori Smart Tech reglează în mod inteligent aspirația în funcție de suprafața curățată, astfel încât să utilizați nivelul potrivit de putere pentru performanțe optime. De asemenea, vă vor avertiza când este necesară încărcarea bateriei sau curățarea filtrului, astfel încât să vă puteți asigura că aspiratorul este întotdeauna gata de acțiune.

Partea din familia litiu-ion de 18 V

Partenerii perfecți ai bateriei inteligente de 18 V; vedeți restul gamei de 18 V.