MAX Dustbuster Advanced Clean plus Pet Hand Vacuum With Base Charger and Extra Filter being used by person to clean popcorn and candy from table in family room.

Despre noi

Proiectăm produse pentru fiecare parte a casei, astfel încât să vă puteți petrece mai mult timp bucurându-vă de spațiul dvs., atât în interior, cât și în exterior. Citiți despre istoricul nostru și despre cum am ajutat să facem viața de acasă mai ușoară încă de la început.

Conectați-vă cu noi pe rețelele sociale

Barcelona Futbol Club in the field

Sponsorizări + parteneriate

BLACK+DECKER® sprijină sportivii și echipele inspirate și ambițioase din sport.

Cariere

Deveniți parte a mărcii BLACK+DECKER® la Stanley Black & Decker. Mărcile noastre emblematice și de încredere sunt cunoscute pentru performanțe remarcabile și inovație permanentă și sunt dedicate celor care construiesc lumea.

Sustenabilitate

În cadrul Stanley Black & Decker, depunem eforturi pentru a fi ECOSMART™. Aceasta înseamnă că ne-am asumat angajamentul să îmbunătățim sustenabilitatea operațiunilor noastre, a produselor noastre, a comunităților noastre, a furnizorilor și a clienților noștri. În plus, înseamnă că suntem vigilenți cu privire la inițiativele noastre de sustenabilitate și că acordăm prioritate menținerii unui dialog deschis cu toate părțile interesate.

Trimiteți-vă ideea

Procedura de trimitere externă BLACK+DECKER® Vă mulțumim pentru interesul acordat cu privire la procedura noastră de evaluare a sugestiilor transmise extern. Compania noastră evaluează cu plăcere idei în raport cu cerințele noastre specifice de afaceri