Mai multă putere în mâini

Tot ce contează este performanța

Tehnologia noastră de motor fără perii vă oferă acel plus de putere, cuplu și durată de funcționare de care aveți nevoie pentru a da viață oricărui proiect. Abordați chiar și cele mai dificile sarcini cu tehnologia concepută pentru a oferi mai multă putere și performanță

Tehnologia motorului fără perii

Tehnologia motorului nostru fără perii dispune de un controler electronic fără contact pentru a reduce frecarea, oferindu-vă cu 50% mai multă putere, cu 25% mai mult timp de funcționare și o durată de viață mai lungă a unelteii. Totul de la un motor mai mic, ușor, care oferă performanțe compacte și agile.

Nicio sarcină nu este prea mare

Gama cu motoare fără perii oferă un cuplu puternic de 52 Nm și până la 1650 rpm, astfel încât aveți întotdeauna puterea de a face treaba, indiferent cât de mare sau ambițios este proiectul.

Lucru ușor cu materiale grele

O acțiune de ciocan performant, cu puteri de 28.000 bpm, trecând cu ușurință prin zidărie, beton și cărămidă, ușurează munca de zi cu zi și sarcinile de bricolaj mai ambițioase.

Control exact

Preluați controlul exact asupra lucrărilor dvs. de găurire și înșurubare cu un ambreiaj cu 24 de poziții și turație variabilă în 2 trepte. Doar comutați setările pentru a se potrivi cu proiectul, pentru un control suprem al găuririi și direcționării.

Compact și ușor

Ajungeți în orice loc fără a vă stresa. Cu designul compact al motorului și bateria litiu-ion ușoară, mașinile noastre de găurit fără perii sunt ușor de manevrat, chiar și în cele mai înguste spații și la înălțime.

Reuniți familia

Mașinile noastre de găurit fără perii sunt alimentate de baterii litiu-ion de 18 V, fiind compatibile cu peste treizeci de scule electrice și de grădină diferite din gamă, astfel încât să puteți menține totul alimentat cu același kit ușor de utilizat. Un sistem, posibilități infinite.

A wooden plank being cut using the BLACK+DECKER® 18V Cordless Pendulum Jigsaw.