Să începem

Performanță compactă, posibilități nesfârșite

Vă prezentăm gama noastră de 12 V: scule electrice compacte, ușor de manevrat, care nu compromit performanța. Fie că vă reparați prin casă sau vă ocupați de un nou proiect de modernizare, aceste instrumente vă oferă puterea de a găuri, tăia, șlefui și multe altele, toate alimentate de o baterie USB versatilă care vă va încărca și dispozitivele mobile din mers.

Construiți-vă propria trusă de scule

O baterie USB versatilă de 12 V alimentează o varietate extinsă de scule. Pentru toate proiectele de bricolaj, există un burghiu cu ciocan pentru a aborda cărămidă și zidărie și o șurubelniță de burghiu compactă. Ferăstrăul mecanic oferă tăiere precisă prin diverse materiale, în timp ce șlefuitorul de detaliu vă oferă un control complex al șlefuirii pentru proiectele dvs. de artizanat și modernizare. Există chiar și o lanternă utilă!

Nu alimentează doar sculele

Subțire, compactă și durabilă, bateria USB de 12 V poate alimenta mai mult decât doar ideile de bricolaj. Cu o ieșire USB și o intrare universală MicroUSB, introduceți-o în geantă și încărcați telefoane, tablete, dispozitive portabile și multe altele din mers.

Faceți cunoștință cu familia 12 V

Construiți-vă colecția de scule electrice pe parcurs sau investiți într-una dintre trusele noastre utile. Cu o gamă versatilă de instrumente, toate alimentate de o baterie, nu există limită la ceea ce puteți crea.