Manipulare de precizie pentru performanțe de top

Cosiți repede ca gândul

Preluați controlul total asupra gazonului. Noua noastră gamă de mașini de tuns gazonul vă oferă tot ce vă trebuie pentru a vă sculpta gazonul la perfecțiune. Proiectată pentru viraje de precizie și manevrabilitate maximă, comenzile mânerului EasySteer™ fac cositul mai ușor ca niciodată.

Alunecați în jurul colțurilor

Virați cu ușurință și precizie. Mânerul inovator EasySteer™ se mișcă de la stânga la dreapta prin apăsarea unui buton, oferindu-vă un nivel mai ridicat de control și manevrabilitate atunci când tundeți gazonul în colțurile înguste. De asemenea, vă permite să tundeți cu ușurință marginile greu accesibile de sub arbuști și arbuști.

*Comenzile EasySteer™ sunt disponibile numai pentru modelele selectate.

Linii perfecte

Noile lame performante ale mașinii de tuns gazonul oferă o tăiere îmbunătățită și o colectare a ierbii cu 80% mai bună*, permițându-vă să terminați cositul în cel mai scurt timp.

*Față de gama noastră anterioară de mașini de tuns gazonul. Unitățile de 34 cm realizează o colectare cu 70% mai bună.

Funcționare rapidă

Începeți printr-o apăsare de buton. Datorită activării Easy Start, trebuie doar să apăsați butonul și ați plecat. Fără tam-tam.

Proiectată pentru aderență

Optimizată pentru aderență și ușurință în mișcare, un design nou și îmbunătățit al roții vă oferă mai mult control în jurul grădinii.