În mâinile dvs.

Exact ceea ce vă trebuie, doar prin apăsarea unui buton

Păstrați-vă grădina îngrijită și ordonată cu control maxim. Noua noastră gamă de scule de grădină fără fir cu butonul POWERCOMMAND vă oferă ajutorul de care aveți nevoie pentru a termina treburile mai repede. Și pentru că fac parte din familia litiu-ion de 18 V sau 36 V, nu va trebui să vă bateți capul cu cabluri.

Putere fara blocaje

Ramurile și tufișurile groase pot provoca blocaje sau chiar deteriorarea lamei. O singură apăsare a butonului unui trimmer de gard viu POWERCOMMAND rezolvă această problemă, activând tăieturi mai lente și mai puternice pentru a elimina blocajul fără a deteriora scula sau gardul viu. Alegeți lungimea lamei și capacitatea bateriei potrivite pentru lucrarea realizată.

Controlați linia

O singură apăsare a butonului unui trimmer POWERCOMMAND vă alimentează automat linia, astfel încât să puteți continua tunderea fără să vă opriți pentru a regla bobina. Folosiți mecanismul de întoarcere la margine și roata de ghidare la margine pentru a crea margini precise de gazon. Iar cu Power Select, puteți crește puterea pentru zonele cu vegetație excesivă sau puteți reduce puterea pentru sarcini mai ușoare, pentru a maximiza durata de funcționare.

Creșteți puterea

Smocurile de frunze sau frunzele crescute între pietre sunt greu de mutat. O singură apăsare a butonului unei suflante POWERCOMMAND mărește puterea cu 20% și oferă o viteză a aerului de până la 209 km/h, astfel încât să puteți rezolva rapid cele mai încăpățânate reziduuri.