POWERSERIES 2 in 1 Cordless Pet Stick Vacuum with SMARTECH being held by person ready to be used to clean spilled pet food from floor.

O nouă rasă de curățare

A person enjoying after cleaning room with Powerseries 2 in 1 cordless pet stick vacuum with smartech.

Faceți față părului de animale de companie

Viața poate deveni puțin păroasă uneori. Și când aveți animale de companie, la fel și canapeaua, covoarele și orice alte piese moi de mobilier. Un aspirator BLACK+DECKER face ca toate momentele în care aveți de a face cu păr să fie uitate. Pentru că viața este pentru trăit, nu pentru făcut curățenie.

Nimic nu rămâne în urmă

Scăpați cu ușurință de părul de animale, murdărie și praf, din orice colt. Aspiratoarele noastre concepute pentru posesorii de animale de companie sunt proiectate cu peri specializați pentru a aspira chiar și firele de păr încorporate, împiedicându-le să se încurce, pentru întreținere ușoară și putere de aspirație de lungă durată.

power series 2 in 1 cordless pet stick vacuum with smartech being used by a person.

Cu putere

Îndepărtați rapid cele mai încăpățânate fire de păr de pe canapele, paturile animalelor de companie și din colțuri, cu capul electric pentru animale de companie, un atașament portabil Dustbuster® special conceput pentru a face față celui mai enervat păr, în cele mai incomode locuri.*

*Disponibil pe modelele selectate.

POWER SERIES 2 in 1 cordless pet stick vacuum with SMARTECH being used by a person to clean wooden floor.

Prospețime

Acum vă puteți bucura de o aromă de primăvară pentru fiecare cameră din casă. Un filtru parfumat lasă un miros plăcut de bumbac proaspăt pe măsură ce curățați, făcându-vă casa să pară naturală și nouă.*

*Disponibil pe modelele selectate.