Idei și inspirație

Realizați. Faceți. Creați.

Dacă vă lipsește inspirația, avem o mulțime de idei despre cum puteți utiliza sculele BLACK+DECKER™ pentru a da o notă personală casei. Ghidurile noastre de utilizare sunt simplu de urmat, oferindu-vă libertatea de a vă pune propria amprentă asupra lucrurilor. Dați frâu liber creativității - doar imaginația este limita

Cele mai recente articole

 • Grădină cu plante medicinale

  Dificultate: Începător

  Transformați un palet vechi într-o grădină colorată cu plante medicinale cu acest proiect ușor de construit.

 • A mini pond planter DIY project in a garden.

  Mini plantator de iaz

  Dificultate: Intermediar

  Animați-vă spațiul în aer liber cu proiectul nostru distractiv de mini iaz și jardinieră.

 • Unitate de depozitare exterioară

  Unitate de depozitare exterioară

  Dificultate: Avansat

  Creați o casă atractivă pentru coșurile de gunoi și containerele de reciclare pe roti , completate cu jardinieră de acoperiș.

 • An upcycled wooden coffee station on a kitchen countertop.

  Staţie de cafea

  Dificultate: Intermediar

  Staţia noastrã chic de cafea vã permite sã aveţi tot ceea ce este necesar pentru o bãutura caldã rapidã la îndemânã economisind spaţiul ocupat pe blatul de bucãtãrie.

 • An upcycled spice rack on a kitchen countertop.

  Raft pentru condimente

  Dificultate : Începãtor

  Poţi avea condimentele si ierburile la vedere şi la îndemâna cu acest raft simplu pentru condimente.

Informații importante privind siguranța

Siguranța este pe primul loc atunci când întreprindeți orice fel de proiect de bricolaj. Ar trebui să luați toate măsurile de precauție pentru a evita vătămarea sau rănirea și, ca atare, BLACK+DECKER® recomandă utilizarea de echipament individual de protecție atunci când aduceți la viață aceste tutoriale, inclusiv: mănuși de protecție, ochelari de protecție și mască antipraf, acolo unde este necesar. Pentru a reduce riscul de vătămări corporale și pagube materiale, vă rugăm să citiți și să urmați toate manualele de utilizare și informațiile oferite de producătorul relevant înainte de a efectua oricare dintre aplicațiile prezentate. Compania BLACK+DECKER® nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de pagube materiale sau vătămări corporale ca urmare a nerespectării informațiilor furnizate, a lipsei de pricepere și a neaplicării unui nivel rezonabil de atenție.