Spațiu curat, minte limpede

Descoperiți gama

Versatilitatea supremă de curățare.

Diferența extremă

Ceea ce este grozav la POWERSERIES™ Extreme fără fir este ușurința de utilizare. Poate face față tuturor tipurilor de murdărie, de la părul de animale la nisip și praful adus de briza de toamnă. De asemenea, navighează pe toate suprafețele, de la gresie, la covoare și tot ce se află între ele, fără a fi nevoie să faceți nicio ajustare, oferindu-vă puterea să finalizați cu ușurință o multitudine de sarcini de aranjare pentru un spațiu curat și o minte limpede.

Facem mizeria să dispară din 1979

Viața este dezordonată, motiv pentru care, în 1979, am introdus aspiratorul portabil dustbuster®. După patruzeci de ani, există un dustbuster pentru tot ceea ce vă aruncă viața în cale, de la părul de animale de companie până la scurgeri de lichide, pentru un spațiu curat și o minte limpede.

Apă de la robinet + Steam-Mop™ = 99,99% fără germeni

Stropii, picăturile și petele sunt ceva normal într-o gospodărie ocupată. De la plite de aragaz, cuptoare cu microunde, băi și multe altele, gama noastră Steam poate face față oricărei suprafețe, omorând 99,9% din microbi folosind doar apă. Lăsându-vă cu un spațiu curat și o minte limpede.

Curățați totul, de la colțurile înguste până la blana animalelor de companie

De la alergii la părul animalelor de companie și tot ce se află între ele. Această gamă puternică de aspiratoare fără fir este partenerul dvs. ideal pentru curățarea casei. Gama MULTIPOWER abundă în funcții versatile, oferindu-vă tot ce aveți nevoie pentru un spațiu curat și o minte limpede.