POWERSERIES Extreme

Trei caracteristici de curățare, o performanță extremă.

Cu aspiratorul vertical POWERSERIES™ Extreme, puteți curăța cu ușurință toate tipurile de pardoseli (gresie, lemn și covoare). Datorită periei motorizate speciale în formă de V pentru pardoseli, toate tipurile de praf și murdărie sunt absorbite. Maximizează eficiența cu o bară de perie care necesită întreținere redusă, permițându-vă să petreceți mai mult timp curățând și mai puțin timp extrăgând părul.

Curățare pe mai multe suprafețe

Abordați pardoselile din lemn de esență tare, covoarele și gresia, cu un cap pentru pardoseală înclinat, pentru versatilitate maximă.

Durată de funcționare extremă

Faceți treaba rapid și ușor, cu curățare neîntreruptă. BLACK+DECKER® POWERSERIES™ Extreme oferă până la 58 de minute (modelele de 18 V) sau 78 de minute (modelele de 36 V) cu o singură încărcare a bateriei.

Mai puțin de 5% păr încolăcit

Datorită designului inovator și unic al periei motorizate pentru pardoseală, puteți curăța toate tipurile de pardoseală cu putere și temeinic, fără fire de păr blocate. În plus, peria pentru pardoseală este prevăzută cu iluminare LED pentru o mai bună vizibilitate în timpul curățeniei.

Răsuciți și curățați filtrul

Aspiratorul vertical POWERSERIES™ Extreme are un rezervor transparent mare 650 ml). Scoateți filtrul în timpul încărcării și goliți-l igienic prin apăsarea unui buton. Apoi pur și simplu scoateți filtrul cu ajutorul funcției unice de tip „râșniță de piper”. Acest lucru vă menține filtrul curat mai mult timp pentru o performanță optimă. Toate piesele sunt detașabile.

Compatibilitate cu sistemele de 18 V

Deoarece acest produs face parte din platforma bateriei de 18 V, puteți scoate bateria și o puteți utiliza în orice alt instrument BLACK+DECKER® de 18 V, este atât de simplu!