Aspirator de tip băț fără fir POWERSERIES+™

Acest aspirator vertical, versatil, fără fir, oferă cu 25% mai multă putere de aspirare* și până la 40** de minute de funcționare fără pierderi de aspirație, asigurând performanțe remarcabile și capacitatea de a curăța întreaga casă fără a fi nevoie să-l reîncărcați.

*În comparație cu BLACK+DECKER® SVA420B
**Variază între 33 și 40 în funcție de modelul BLACK+DECKER® POWERSERIES™+.

Preluați controlul asupra curățeniei cu aspiratorul vertical fără fir POWERSERIES™+ de la BLACK+DECKER®

Datorită tehnologiei sale inovatoare FloorSense, POWERSERIES™+ își reglează automat viteza în funcție de tipul de pardoseală, sporind aspirația atunci când curățați covoare adânci și trecând la modul ECO pentru suprafețe precum gresie sau vinil, ajutând la economisirea bateriei, pentru un timp și mai îndelungat de curățare fără întrerupere.

BLACK+DECKER POWERSERIES™ 20V MAX* Cordless Stick Vacuum Kit is cleaning between the two seats of the sofa.

Unealtă detașabilă pentru nișe înguste

Pentru zonele greu accesibile.

Cap de podea cu LED-uri multiple

Iluminare LED puternică, astfel încât murdăria nu se poate ascunde.

Aspirare puternică

Pentru o mare varietate de reziduuri.

POWER SERIES plus MAX Cordless Stick Vacuum Kit stands upright on its own with no leaning necessary.

Caracteristici + beneficii

  • Tehnologia Floorsense – Reglează automat viteza în funcție de tipul de pardoseală, oferind performanțe optime pe pardoseli dure și covoare.
  • Ansamblu de filtru ciclonic - Învârtește murdăria în părțile laterale și în partea de jos a vasului, reducând probabilitatea de înfundare și menține performanța optimă de aspirare pentru mai mult timp.
  • Cap de podea cu LED-uri multiple - Iluminare LED puternică pentru a vedea zonele dificil de ajuns, astfel încât murdăria nu se poate ascunde.
  • Bară de batere detașabilă – Rapid și ușor de eliberat și curățat pentru a menține performanța optimă.
  • Indicator al nivelului bateriei - Afișează bateria rămasă, astfel încât să știți când bateria este descărcată și este timpul să o reîncărcați.
  • Setare cu două viteze - Utilizați viteza redusă pentru curățarea de zi cu zi și durata suplimentară de funcționare, în timp ce viteza mare poate fi utilizată pentru o curățare maximă în profunzime.
  • Recipient transparent de 500 ml ușor de golit - Ușor de văzut când trebuie golit, pur și simplu duceți-l la coș și aruncați murdăria cu o singură mișcare ușoară. Nu este nevoie să atingeți murdăria.