Un mod mai inteligent de curățare

Lăsați aspiratorul să gândească singur cu tehnologia cu senzori Smart Tech

Eliminați stresul curățeniei de zi cu zi. Aspiratoarele noastre fără fir cu senzori Smart Tech reglează în mod inteligent aspirația în funcție de suprafața pe care o curățați și vă avertizează dacă necesită încărcarea bateriei sau curățarea filtrului. Păstrarea casei ordonate, impecabile și proaspete a devenit mult mai ușoară, lăsându-vă timp pentru lucrurile mai plăcute din viață.

Detectează suprafața

Putere suplimentară, exact atunci când aveți nevoie. Tehnologia cu senzor de pardoseală recunoaște atunci când este nevoie de o creștere a aspirației, sporind puterea de a îndepărta murdăria de pe covoare, indiferent cât de groase ar fi acestea, reducând apoi puterea în timp ce curățați pardoseli dure, pentru a prelungi durata de funcționare a bateriei.

Detectează nivelul de încărcare

Nu rămâneți fără baterie în timpul curățării. Tehnologia cu senzor de baterie monitorizează și afișează permanent bateria rămasă cu ajutorul unui indicator LED clar, avertizându-vă când este necesară o încărcare. Acum veți fi întotdeauna gata pentru orice operațiuni de aspirare de urgență.

Detectează filtrul

Eliminați presupunerile din treburile casnice. Tehnologia cu senzor pentru filtru detectează automat când filtrul este înfundat și necesită curățare. Un filtru curat optimizează performanța de aspirare, vă economisește timpul și previne pierderea frustrantă a puterii în timpul treburilor.

Complet versatil

Treceți rapid de la curățarea pardoselilor la curățarea în modul portabil și păstrați orice suprafață din casă curată lună. Aspiratoarele noastre Smart Tech 2 în 1 includ un aspirator portabil detașabil pentru a ajunge în locații mai puțin accesibile. Dacă portabilitatea este tot ce aveți nevoie, vă oferim o gamă de aspiratoare ușoare care oferă confort la prindere și utilizare.

Prospețime

Unele modele includ un filtru cu parfum proaspăt de bumbac care împrăștie o aromă plăcută prin casă în timp ce faceți curățenie. O altă notă inteligentă care face curățarea extrem de plăcută.