Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker indoor

reviva™

Puțin câte puțin, sticlă cu sticlă, transformăm deșeurile în oportunități cu reviva™

BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle with storage box is placed in the room.

Scule pentru schimbare

Se estimează că gama reviva™ va reutiliza peste 10 MILIOANE¹ de sticle de plastic de unică folosință², recuperându-le din oceane și de la depozitele de gunoi. Acest lucru se datorează faptului că fiecare carcasă de scule pentru produsele BLACK+DECKER® reviva™ este realizată în proporție de 50% cu material reciclat certificat Tritan™ Renew³, care conține o cantitate de material reciclat echivalentă³ cel puțin cu greutatea a 4 sticle de plastic de unică folosință² de 0,5 l.

Ciclul de viață reviva™

1. Sticle de plastic de unică folosință²

2. Modelate în carcasă de scule reviva™

3. Produse reviva™ utilizate pentru proiecte de acasă

4. Reciclate în alt scop

Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker outdoor with couple chatting

Angajamentul nostru pentru un viitor sustenabil

În cadrul Stanley Black & Decker, depunem eforturi pentru a fi ECOSMART™. Aceasta înseamnă că ne-am asumat angajamentul să îmbunătățim sustenabilitatea operațiunilor noastre, a produselor noastre, a comunităților noastre, a furnizorilor și a clienților noștri. În plus, înseamnă că suntem vigilenți cu privire la inițiativele noastre de sustenabilitate și că acordăm prioritate menținerii unui dialog deschis cu toate părțile interesate.

BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle with storage organizer is placed on the floor.
A man is holding a drill from the BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle.

FAQs

  Cu un stil de viață tot mai ecologic, știm că clienții noștri doresc soluții mai sustenabile pentru casa lor. BLACK+DECKER® și-a asumat angajamentul să construiască un viitor mai sustenabil, iar introducerea gamei reviva™ este un pas major în această călătorie.

  Da, carcasele pentru scule reviva™ sunt construite din Tritan™ Renew, care este la fel de dur și rezistent ca plasticul standard

  Tritan™ Renew este un material certificat, reciclat în proporție de 50%, fabricat de Eastman, și este creat din sticle de plastic de unică folosință reutilizate, care sunt obținute sau recuperate de la depozitele de gunoi sau din mare.

  Tritan™ Renew este produs prin reciclare circulară avansată, cunoscută și sub denumirea de reciclare moleculară. Spre deosebire de reciclarea mecanică, reciclarea moleculară transformă deșeurile de plastic de unică folosință în blocuri de bază, care sunt apoi utilizate pentru a realiza materiale durabile și performante. Acest proces reduce necesitatea de a utiliza resurse pe bază de fosile și scade emisiile de gaze cu efect de seră, oferind în același timp performanța materialelor plastice virgine și beneficii pentru mediu cu 50% conținut reciclat.

  Gama reviva™ a fost concepută pentru a oferi excelență în materie de performanțe, fiabilitate și timp de funcționare, egală cu sau superioară modelelor existente.

  Materialul reciclat este certificat printr-un proces de alocare a bilanțului masic către terți (prin ISCC).

  Da, materialul din care sunt fabricate (Tritan™ Renew) este complet reciclabil. Pentru a returna produsele pentru reciclare, vă rugăm să acesați secțiunea de asistență.

  Designul intern al bateriei reviva™ permite eliminarea ușoară atunci când scula este gata pentru reciclare.

  Creăm și implementăm programe pentru reciclarea bateriilor și a sculelor scoase din uz și vom posta mai multe informații pe acest site.

  Ambalajul reviva™ este realizat din carton 100% reciclat și este, la rândul său, 100% reciclabil.

  Gama reviva™ este cel mai recent pas pe care l-am făcut pentru crearea unor produse mai sustenabile, în conformitate cu strategia de mediu, socială și de guvernanță (ESG) a companiei noastre.

  Ca parte a companiei Stanley Black & Decker, strategia noastră ESG include un accent pe „Inovarea cu scop”, prin care ne propunem să proiectăm produse pentru circularitate în ceea ce privește selecția materialelor, considerentele referitoare la utilizare și sfârșitul vieții, cu un obiectiv pe termen scurt de 100% ambalaje reutilizabile, reciclabile sau compostabile până în 2025.

  În 2018, Stanley Black & Decker s-a alăturat unor companii și administrații guvernamentale de top, semnând Angajamentul global pentru o nouă economie privind materialele plastice (New Plastics Economy Global Commitment), o inițiativă a Fundației Ellen MacArthur și a Programului ONU pentru Mediu. Și Eastman, producătorul Tritan™ Renew, este semnatar al Angajamentului global pentru o nouă economie privind materialele plastice.

  Scopul companiei Stanley Black & Decker, For Those Who Make the World (Pentru cei care construiesc lumea), a ajutat la lansarea unei strategii ESG care a legat scopul companiei de Obiectivele de dezvoltare durabilă ale Națiunilor Unite. În timp ce compania a avut întotdeauna un angajament profund față de responsabilitatea socială corporativă, strategia ESG, născută în 2017, a reflectat ambiția mai extinsă a companiei de a contribui la crearea unei lumi mai sustenabile.  

  Strategia concentrează eforturile companiei pe trei piloni cheie: abilitarea producătorilor, inovarea cu scop și crearea unei lumi mai sustenabile. Până în 2030, Stanley Black & Decker intenționează să ajute 10 milioane de creatori și producători să prospere într-o lume în schimbare, să-și inoveze produsele pentru a îmbunătăți viața a 500 de milioane de oameni și să aibă emisii pozitive de carbon în operațiunile sale globale, anume, captarea emisiilor de carbon depășește emisiile sale de carbon. Pentru a afla mai multe despre strategia noastră ESG, consultați cel mai recent raport al nostru de mediu, social și de guvernanță Environment, Social & Governance report aici.

  [1]Pe baza unei previziuni globale pe 3 ani a produselor reviva™ în producție
  [2]Presupune că o sticlă de unică folosință de 0,5 l cântărește în medie 10,3 g 
  [3]Materialul reciclat este certificat printr-un proces de alocare a bilanțului masic către terți