Atât de puternice, încât lasă curat lună întreaga casă.

Arătați vieții cine este șeful cu MULTIPOWER

Combinând cea mai puternică aspirație de până acum* cu până la 60 de minute de curățare fără fir**, aspiratorul MULTIPOWER ușurează curățarea mizeriei pe care viața vi-o poate așterne înainte. Ridicați aspiratorul portabil versatil pentru a curăța orice suprafață din casă, chiar și zonele greu accesibile. MULTIPOWER abundă în caracteristici de performanță și inovație pentru a face curățarea cât mai ușoară posibil, lăsându-vă mai mult timp pentru a vă relaxa, pentru că viața este pentru a o trăi, nu pentru a face curățenie.

*Se referă la performanța de curățare a covoarelor (testat conform standardului EN 60312-1:2013 Aspiratoare de uz casnic. Partea 1: Aspiratoare uscate. Metode de măsurare a performanței), în mod specific comparativ cu SVJ520BFS-GB, SVJ520BFS-QW și FEJ520JFS-XE.

**60 de minute de funcționare a bateriei obținute cu cea mai mică setare a puterii de aspirare. 15 minute atinse la cea mai mare putere de aspirare

Gustul libertății

Gata cu firele și cablurile, cu o curățare puternică de până la 60 de minute printr-o singură încărcare. Cu un cap pentru pardoseală ușor de direcționat și un design ușor, aspiratorul MULTIPOWER vă permite să vă ocupați de treburile casnice cu viteză și ușurință. În plus, un panou tactil intuitiv vă permite să controlați puterea de aspirație și alte setări prin atingerea unui buton.

Versatilitate supremă

Ajungeți în fiecare colț și în fiecare nișă cu aspiratorul portabil versatil și accesoriile Multipower. Detașați aspiratorul portabil de unitatea principală pentru a aborda cu ușurință suprafețele și scările. Un furtun flexibil de 1,2 m și o baghetă de prelungire vă permit să ajungeți în zonele strâmte și greu accesibile. Pentru un confort maxim, peria 3 în 1, accesoriul pentru nișe și piesa lată pot fi depozitate la bordul unității. Cuprinde tot ce aveți nevoie pentru o curățenie imaculată.

Curățarea a devenit mai inteligentă

Aspiratorul MULTIPOWER este dotat cu funcții inteligente Smart Tech pentru a face curățarea simplă și fără bătăi de cap. Tehnologia inteligentă cu senzor de pardoseală detectează automat tipul de suprafață pe care o aspirați și reglează aspirația în consecință. Senzorul de filtru detectează când este timpul pentru curățare pentru a se asigura că obțineți întotdeauna cea mai bună putere de aspirație. Iar atunci când bateria este aproape descărcată, senzorul bateriei vă va anunța că este timpul pentru o încărcare

Curățați mai mult, goliți mai puțin

Captați mai mult praf și murdărie cu un recipient de praf cu o capacitate de 1 litru și cu un compactor inteligent. Doar apăsați mânerul pentru a vă compacta reziduurile și continuați curățarea. Odată ce recipientul de praf este plin, eliberarea rapidă vă permite să-l goliți prin apăsarea unui buton, fără a fi nevoie să atingeți reziduurile sau să vă faceți griji că se vor produce nori mari de praf. Cu aceste caracteristici inteligente, menținerea curățeniei casei nu a fost nicicând mai ușoară.

Să fie lumină

Nu mai ratați niciodată un loc, chiar și atunci când aveți de a face cu colțuri întunecate și suprafețe de sub mobilier. Aspiratorul are o lumină LED puternică pentru a ilumina zona pe care o curățați, așa că este ușor de păstrați lună suprafețele de sub pat și din spatele canapelei.

Alegeți aspiratorul MULTIPOWER potrivit pentru dvs.

Gama MULTIPOWER oferă aceeași putere și performanță, cu diferite opțiuni disponibile, există un aspirator pentru a se potrivi tuturor nevoilor de curățare.

Modelul standard MULTIPOWER Pro oferă performanța și tehnologia unui dispozitiv multifuncțional exelent.

Dacă suferiți de alergii, veți beneficia de filtrarea duală HEPA oferită de MULTIPOWER Allergy, reținând 99,992% din particulele de praf cu un sistem etanș care prinde praful în interiorul aspiratorului***.

Dacă vă iubiți animalul de companie, dar nu și părul lăsat de acesta, MULTIPOWER Pet are o bară specială de batere anti-încurcare și o sculă cauciucată pentru nișe, pentru a îndepărta părul prins în covoare, mochetă și mobilier. În plus, un miros proaspăt de bumbac este eliberat pe măsură ce curățați pentru a menține un miros de prospețime în casă.

***Filtrul HEPA trebuie curățat regulat și înlocuit la fiecare 18 luni pentru a-i menține performanța.