Bare unit for 20V shear shrubber

Sustenabilitate

În cadrul Stanley Black & Decker, depunem eforturi pentru a fi ECOSMART™. Aceasta înseamnă că ne-am asumat angajamentul să îmbunătățim sustenabilitatea operațiunilor noastre, a produselor noastre, a comunităților noastre, a furnizorilor și a clienților noștri. În plus, înseamnă că suntem vigilenți cu privire la inițiativele noastre de sustenabilitate și că acordăm prioritate menținerii unui dialog deschis cu toate părțile interesate.

STANLEY Ecosmart logo

Oamenii noștri

ECOSMART™ se referă la încorporarea responsabilității pentru mediu și siguranță în cultura noastră și la crearea unei schimbări de paradigmă în modul în care atragem, dezvoltăm și reținem următoarea generație de talente.

+

Încorporarea ECOSMART™ în cultura noastră

Is helping us create a paradigm shift in how we attract, develop and retain talent. We are increasing our already world-class efforts to instill environmental and safety accountability in our most-valued asset—our people. we are vigilant that the highest standard of human rights is respected and promoted throughout the whole supply chain of our Stanley Black & Decker products.

+

Accentul nostru privind siguranța

Siguranța întotdeauna. Din septembrie 2014, afacerea noastră a înregistrat o scădere cu 33% a mediei lunare a vătămărilor înregistrate și există un motiv simplu: o abordare reîmprospătată a siguranței numită Siguranța întotdeauna (Safety Always), anume, siguranța este pe primul loc, pe ultimul loc și peste tot.

Our Planet

ECOSMART™ înseamnă elaborarea unei strategii de mediu care ne asigură că rămânem cu un pas înaintea influențelor legate de climă și reducem impactul operațiunilor noastre asupra mediului.

40 Volt Lithium 20 inch Mower being used by person to mow grass.

Our Products

ECOSMART™ înseamnă integrarea de considerații sustenabile în procesul nostru de proiectare a produselor pentru a ajuta la reducerea impactului produselor și producției noastre asupra mediului, fără a compromite calitatea și valoarea.

Field with wind turbine look from above.

Recunoaștere pentru sustenabilitate

Inițiativa noastră ECOSMART™ promovează principii de administrare globală de-a lungul întregului nostru lanț valoric. Din 2010, suntem listați în indicele Dow Jones Sustainability North American Index în categoria IEQ Machinery and Electrical Equipment (Utilaje și echipamente electrice pentru asigurarea calității mediului interior). Indicele Dow Jones Sustainability North America Index monitorizează performanța companiilor situate în intervalul de top 20% dintre cele mai mari 600 de companii canadiene și americane în indicele S&P Global Broad Market Index, care sunt lideri în domeniu în ceea ce privește sustenabilitatea.

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.

Proiectul de divulgare a emisiilor de carbon

În plus, am obținut cel mai înalt punctaj care poate fi realizat atât pentru indicele Climate Disclosure Leadership Index, cât și pentru indicele Climate Performance Leadership Index al Carbon Disclosure Project (Proiectul de divulgare a emisiilor de carbon). Carbon Disclosure Project (CDP) lucrează cu acționari și corporații pentru a divulga emisiile de gaze cu efect de seră ale marilor corporații.