Embedding ECOSMART™ în produsele noastre

STANLEY Ecosmart logo

Angajamentul nostru pentru un viitor sustenabil

Viziunea noastră ECOSMART, de a fi o companie sustenabilă prin promovarea administrării globale de-a lungul întregului lanț valoric, include considerente sustenabile pentru produsele noastre. ECOSMART ne ajută să dezvoltăm un nou proces de proiectare a produselor pentru a ajuta la reducerea impactului produselor noastre asupra mediului, fără a compromite calitatea și valoarea.

40 Volt Lithium 20 inch Mower being used by person to mow grass.

Scheme de recuperare

Ne luăm foarte în serios responsabilitățile de administrare, iar apartenența la aceste scheme de recuperare, ori de câte ori este posibil, este asociată cu piețele noastre globale pentru baterii, produse scoase din uz și ambalaje, subliniind angajamentul nostru de buni cetățeni. În operațiunile noastre europene, acestea includ următoarele scheme BudgetPack, Conformitatea Synergy, Conformitatea We3, Recupel, Bebat, Stibat, GRS, DEEE, Irlanda și ERP. Apartenența la aceste sisteme de colectare/recuperare la sfârșitul vieții asigură, de asemenea, că ne îndeplinim obligațiile legale privind responsabilitatea producătorului în întreaga Uniune Europeană.

Baterii

Toate bateriile returnate de pe teren la sfârșitul duratei de viață sunt colectate și reciclate de către reciclatori autorizați. În majoritatea cazurilor, materialele recuperate în urma acestui proces vor fi reutilizate în baterii noi. În plus, Stanley Black & Decker recuperează uneltele utilizate pentru reparații și recondiționări, reducând astfel cantitatea de deșeuri care ar putea ajunge direct la groapa de gunoi. Acolo unde este cazul, aceste unelte sunt recondiționate și vândute publicului prin rețeaua noastră de magazine