Embedding ECOSMART™ în operațiunile noastre

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.

Angajamentul nostru pentru un viitor sustenabil

Strategia de afaceri Stanley Black & Decker ne obligă să înțelegem, să urmărim și să minimizăm permanent impactul nostru asupra mediului. Cultura noastră ECOSMART ne ajută să identificăm strategii legate de mediu care ne asigură că rămânem cu un pas înaintea influențelor legate de climă și reducem impactul operațiunilor noastre asupra mediului.

Landscape of a river between trees representing the care of the environment.

Resursele deficitare de apă

Strategia noastră globală a fost concepută pentru a îmbunătăți calitatea apei eliminate, pentru a reduce consumul de apă și pentru a ne pregăti mai bine pentru efectele viitoare ale deficitului de apă. Strategia noastră include gestionarea locurilor în care ne vom extinde operațiunile, vom achiziționa companii sau vom construi noi unități, pentru a ne asigura că problemele legate de deficitul de apă sunt înțelese și abordate. În 2015, ne-am racordat rețeaua de producție și distribuție folosind instrumentul World Resources Institute Aqueduct Water Risk Atlas

Elate Dual Arm L E D Desk Lamp placed at office table.

ECOSMART™ Office

2015 a inclus lansarea inițiativei noastre ECOSMART™ Office, concepută pentru a crea un mediu de muncă sustenabil și ecologic. Într-un efort permanent de reducere a consumului de hârtie și a tonerului, îi încurajăm pe colegi să implementeze „Strategii inteligente de imprimare” în activitățile lor zilnice de lucru.

Performanța sustenabilității

În 2015, ne-am extins filosofia ECOSMART™ pentru a include întregul nostru lanț de aprovizionare. Ne încurajăm furnizorii să promoveze procese de sustenabilitate de care nu beneficiază numai ei înșiși, ci pot fi transmise de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Scopul auditurilor noastre este de a identifica oportunități de îmbunătățire și de a ne ajuta furnizorii să realizeze îmbunătățiri benefice ale proceselor pentru reducerea consumului de energie, apă și a volumului de deșeuri. 180 dintre furnizorii noștri din Asia au fost auditați pentru a surprinde și a-și îmbunătăți sustenabilitatea și performanța SSM.