‘BUN VENIT ACASA'- Proiect DIY cuier pentru haine

Nivelul de îndemânare: Începător

Adaugati valoare personala holului dumneavoastra, cu ajutorul cuierului construit manual, care stilizeaza holul casei.

Construiti acest cuier personalizat pentru a organiza hainele si esarfele dumneavoastra. Montati-l langa usa de intrare, pentru a fi la indemana atunci cand intrati sau iesiti din casa, astfel incat sa le puteti aseza sau lua in drumul dumneavoastra. Deveniti creativi si alegeti culorile care se potrivesc cromatic cu interiorul casei. Aduceti-ne la cunostinta finalul proiectului dumneavoastra, in comentariile de mai jos!

1. Masurati + Slefuiti

Puteti debita placile de lemn in magazinele de tip DIY, de unde le-ati achizitionat. Slefuiti placile pentru finsare si un aspect placut. Chiar daca nu aveti margini nefinisate, slefuirea acestora ofera aspect profesional.

2. Masurati si pictati

Slefuiti temeinic piesele de lemn rezultate in urma debitarii. Folositi 3 benzi adezive pentru a sectiona placa de lemn in 4 segmente, apoi desenati, cu un creion, cuvantul "HOME". Ulterior incepeti sa pictati cu atentie, in functie de benzile trasate si literele desenate. Puteti vopsi si peste banda adeziva, dar aveti grija sa nu o imbibati cu vopsea. Lasati la uscat si apoi indepartati banda adeziva, pentru finisari perfecte.

3. Realizati trei gauri pilot

Nu incepeti acest pas pana cand vopseaua nu este uscata complet! Realizati 3 gauri pilot pentru carlige, folosind masina de insurubat/gaurit si un burghiu.

4. Atasati sistemele de prindere

Tot prin utilizarea masinii de insurubat/gaurit, fixati cele trei sisteme de prindere.

5. Fixati cuierul realizat

Atasati suporturile de montare pe spatele cuierului realizat. Aveti grija sa masurati corespunzator, astfel incat cuierul sa stea la unghi drept, neinclinat. Stabiliti doua puncte in perete, pentru insurubare. Ultimul pas este sa atasati o sfoara pentru agatarea cuierului.