In cadrul Stanley Black & Decker ne bazam pe sistemul ECOSMART™. Aceasta inseamna ca suntem consemnati sa imbunatatim sustenabilitatea operatiilor nostre, produselor, comunicatilor, furnizorilor si consumatorilor. Mai mult decat atat, aceasta inseamna ca suntem vigilenti in ceea ce priveste initiativele noastre pentru sustenabilitate, astfel acordam prioritate in sustinerea unui dialog deschis cu toate partile interesate.

Mediul inconjurator si oamenii nostri

ECOSMART™  este despre imbinarea mediului inconjurator si responsabilitatea programului de siguranta din cultura noastra si despre modalitatea noastra de a recruta, dezvolta si mentine urmatoarea generatie de talente.

Aflati mai multe

Planeta noastra

ECOSMART™  este strategia noastra in legatura cu mediul inconjurator, care se asigura ca influentele noastre asupra climatului sunt benefice si reduce impactul negativ al opertiunilor companiei.

Aflati mai multe


Produsele noastre

ECOSMART™  este despre integrarea anumitor considerente, sustenabile, in producerea produselor noastre - pentru a reduce impactul negativ asupra mediului inconjurator, dar fara a compromite calitatea acestora. 

Aflati mai multe


Recunoașterea pentru sustenabilitate

Initiativa noastra ECOSMART™ , in ceea ce priveste administrarea globala, este raspandita pe intreg lantul de distributie. Din anul 2010, am listat in conformitate cu "Dow Jones Sustainability North American Index" in categoria "IEQ Machinery & Electrical Equipment". "Dow Jones Sustainability North America Index" urmareste performanta a 20% din top 600 cele mai mari companii din Canada si Statele Unite, din punct de vedere al sustenabiltatii.

Proiectul CDP (Carbon Disclosure Project)

Proiectul CDP (Carbon Disclosure Project) functioneaza pe baza asocierii cu actionari si corporatii, pentru a dezvalui nivelul de emisii de gaz, ale marilor jucatori pe piata globala.